Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack så tragiskt, men ack så sant


En flört på krogen

Kan ingen se att jag är fin?
Med extra smink
En ny klännig
och en dyr drink

Möter din blick och ler
Gjorde jag inte rätt?
Jag förstår inte?
Flörtar man inte på detta sätt?

Jag dansar extra nära,
men spelar lite blyg
Möter din blick ibland,
men bara någon gång i smyg

Vad är det jag gör fel?
Varför funkar det ej?
och varför i hela friden
väljer du en annan tjej?

Hon med den korta klänningen
och urringning ner till låren
Hon som antagligen inte blir myndig
för än sent till våren

Är det så man behöver vara
för att flörta på rätt sätt?
Se ut som en prostituerad
och ge dig komplimanger om din stora "baugette"?

Nej tack, jag vill inte spela blondin
Då är jag hellre utan,
än går hem med ett svin




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-20 13:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
strålande bra
svin kan i lada gå


2013-01-30

  Nina.H
Klockrent! Inte lätt o vara tjej på krogen.
Hög igenkänningsfaktor.
2013-01-29

  Marianne Räf
Jysta rim och rolig!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz