Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna förändras hela tiden


och vi med den

Så vi hänger med av bara farten

Men tydligen inte på alla områden

Inte tillräckligt fort i alla fall

För än så länge har inte alla människor släppt taget

om religionen

då många fortfarande vill tro på den

Bibeln

Bibeln som numera är en riktigt gammal relik till bok

ifrån antiken

En bok där de flesta människorna numera ändå inte

tror på guds tio budord

För nu så är det bara nio budord som gäller

då det har blivit allt mer accepterat

i samhället med homosexualiteten..


Tiderna förändras hela tiden

och vi med den

Så det som kändes bra igår kanske känns helt fel idag

min älskade vän..

Ken Cassel
20/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel