Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorösa eskapader !

Haft, amorösa eskapader med mellan höst och vinter,

Kan ge resultat till  sommaren,

Sommarbarn!




Prosa av Jean-Michel Orblin
Läst 293 gånger
Publicerad 2013-01-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin