Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kortdikter del 10



snön faller ner

människan skottar upp

ingenstans mötas de


*******************

en är rolig, ser glad ut

positiv, påhittig

en annan litet allvarlig,

bara tyst tänker-

kanske finns på

ett annat ställe


******************


en ser gladpigg ut


en är allvarlig och lugn


valpar är olika


******************

bilden igen fastfrusen


fryser alltid fast just där


nu får den vara




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-21 13:42



Bookmark and Share


  Federico Romano
En kort en satt ett garv
Fick mig att falla..
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran