Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELA VÄRLDEN I FÄRGER (version 2013)




Jag vaknade
på natten
och jag trodde
att jag var blind
hela välden var svart,,,

Jag tände ett ljus
såg konturer
lite svagt
jag stirrade in i ljuset
hela världen färgades vit,,,

Jag såg
människor som bråkade
att det var krig
hela världen
stod i lågor
hela världen färgades röd,,,

Jag såg
att solen gick upp
och värmde oss
frusna barn
hela världen färgades gul,,,

Jag såg
vattnet som flödade
och släckte törsten
hos de törstiga
och hela världen färgades blå,,,

Jag såg
nya idéer
som slog rot
i den mänskliga naturen
och växte upp
för att blomma ut
att hela världen färgades grön,,,,


Jag såg
att det fanns
mycket skit
kvar
inom oss
och hela världen färgades brun,,,

igen,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 201 gånger
Publicerad 2013-01-21 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten