Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade på en kvinna


som inte var sen med att stjäla mitt hjärta

För det var kärlek vid första ögonkastet

Men mycket mer än så vart det inte då jag plötsligt

fick se henne genast smita iväg med mitt hjärta

För där stod jag helt ensam kvar helt tom full med en massa

kärleksfull smärta innanför mitt bröst

Och att jag sen aldrig har sett henne något mer

är ju ingen större tröst...

Jag träffade på en kvinna!

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-21 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ingen snäll kvinna.
2013-01-21

  ResenärGenomLivet VIP
Inte så roligt...
2013-01-21

  Lynx63 VIP
Titt ut .... vem där?
Bara jag, inte hon.

:) Kram
2013-01-21

  Rise Little One
:( så tråkigt att veta...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel