Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyr..

Jag flyr till min fantasi värld.
Där jag kan leva, där jag kan skrika, där dansar jag på stranden och där kan jag älska fullt ut!!
Mitt sinne och min längtan hör mitt rop!

Min kärlek brinner, men jag kväver den i min riktiga värld, men här njuter jag av dina smekningar och din lust.
Här besvarar jag dina kyssar och jag skriker ut min åtrå!

I min riktiga värld
Smakar min kärlek till dig bittert, jag förgiftar allt i din närhet!
Jag förstör mer än vad jag bygger upp!
Jag sluter mig och kryper ihop och vill inte höra mer. Som ett litet barn håller jag för öronen.

Jag stannar här i min låstas värld och jag kommer nog aldrig mer tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-21 16:49



Bookmark and Share


  SarahLarsson
Den här var stark. Väldigt bra.
2013-01-23

  prinscess VIP
berör verkligen
2013-01-22

  Lars Hedlin
Berörs av din dikt...Känslor som vill ut ..kram
2013-01-22

    Max Poisé
Verkligheten är grym! Men ack så nödvändig för att fantasin ska kunna näras!!
Snygg text!
2013-01-21

  Ninananonia VIP
Berör
2013-01-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...
2013-01-21

  Svart svan
Inget dåligt ställe att fly till...:)
2013-01-21

    ej medlem längre
Rasande smärtsamt om oförlöst lust
2013-01-21

    ej medlem längre
Smärtan är stark i dessa ord, känns som vassa taggar. Bra och berörande skrivet.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love