Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter ett färgat alster


Grön av avund så vart hon alldeles röd i ansiktet

då hon satt i en pytteliten båt

på det blåa havet

medan en stor vit katamaran till havskryssare bara

gled förbi henne

Och trots att det var en gråmulen dag, så tänkte hon

En sådan där dubbelskrovad vit katamaran

skulle jag också vilja ha...

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 16:58



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Fy ett så ytligt FRUNTIMMER
Inget att ha....

2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel