Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en vän till mig


Blir alltid lika glad när vi träffas eller stöter på varann

För alltid när vi möts, så kramar vi om varann

Visar alla människor runt omkring oss att våran vänskap

är helt sann

Men så har vi också känt varann nästan i hela livet

Så det vore väl Fan om vi två inte skulle kunna

hålla sams...

Du är en vän till mig!

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 19:29



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vänksap är härligt

2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med vänskap...
2013-01-22

  anits VIP
Underbart Ken
2013-01-21

  Ninananonia VIP
:)
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel