Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallar på doktor Må Bra


när min himmelen är riktigt grå

Kommer inte på någon bättre doktor att gå till

så det är till honom som jag bara måste gå

För det är han som mig alltid så lätt förstår

För där står jag med mina krämpor och släpper en

och annan liten tår

Och det är alltid då som han alltid får mig att börja

skratta och glömma bort alla mina bekymmer

och besvär för en liten stund

Men så är jag ju också, doktor Må Bra´s bästa kund...

Kallar på doktor Må Bra!

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 21:25



Bookmark and Share


  genni VIP
Ah, ok..

Titeln fick mig att bli sentimental, vem kommer inte ihåg,
Alban med,

"Doctor feel good" :)
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel