Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte vore så rädd

Om jag inte vore så rädd
skulle jag supa mig full
knacka på din dörr
och berätta
om hur jag förtärs
och rinner ut
av längtan

Om jag inte vore så rädd
skulle jag lägga handen
just där
du vill ha den
och aldrig aldrig
aldrig någonsin
släppa taget igen




Fri vers av Margaloo
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 21:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt att höra, att du är så rädd
du bör ta för dig, av det du vill ha

du har rätt till allt, du vill
du bör få allt du vill

du bör dyrkas
som den gudinna du är

2013-12-03

  Björn Solum
En rak text. Känns ärlig.
Väl värd en applåd.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo