Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnd!


Han tar tag i problemen

Tar sig själv i kragen efter att allt har spårat ur

För han blev frisläppt häromdagen från statens så trånga

fängelsebur

efter att oskyldigt suttit inne för att ha mördat

sin egen fru

Så nu är det nya tider som gäller

Och det är att sätta dit den rätta mördaren som han vet

vem det är

Så nu skulle han med honom ha det lite kul

För han tänkte

Nu så är det din tur att få lida så som jag har gjort

de senaste sex åren och åtta månaderna

på en tioårs volta innanför

fängelsets mur

Och inte bara det

För fy fan vad jag saknar min fru...

Hämnd!

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-21 21:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och mycket fängslande skaldat
2013-01-21

  genni VIP
Du får läsaren att inse att resten av "boken" kan bli en riktig rysare!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel