Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade blivit känslokall med tiden


What ever!

Mitt namn är

Mitt namn är vad du än vill kalla mig för

Så kom på det värsta namn du kan tänka dig på mig

så som alla mina andra så kallade vänner gör

Som om jag bryr mig

För jag är bara en lastbilschaufför som har tagit upp dig

som liftare på väg emot Skanör

Den som tutar och kör...

Han hade blivit känslokall med tiden!

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel