Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gick vilse i trollskogen


på kvällen på väg hem

Hon som annars känner till skogen så väl

Men nu så hade någonting förvandlat skogen

till något annat

För hon som annars kunde varenda stig och

varenda sten

snubblade nu runt i en cirkel på snavande ben

Och då hon fick syn på ett par jättestora troll

så svimmade hon av

Och inte förens hon åter vaknade upp igen så kunde

hon se att de två stora trollen

bara måste ha burit henne till den stora vägen rent utav

Eller hade allting bara varit en illusion

En dröm

En dröm så öm

I vilket fall som helst så kände hon sig bara tacksam

medan det i skuggorna vid träden

stod ett par stora snälla troll

som fick se henne ge sig hän på väg hemåt igen...

Hon gick vilse i trollskogen!

Ken Cassel
22/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 01:41



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härligt med fantasitexter
eller verklighetstexter
vem vet ;)
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel