Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var en tröstare


Kom tillbaka

Hur kan man älska en hund så högt?

jag vaknar av tystnaden

i ett sorgset rum där dina

små livsljud saknas

mitt hjärta skriker

- kom tillbaka jag älskar ju dig

vi ska gå en promenad

du ska få nosa spår, kissa,

gläfsa efter ekorrar

jag ska mana som jag brukar

- kom älskling, vi går vidare nu




Fri vers av Maiah VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-22 07:08



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ja kärlek är kärlek även om det "bara" var en hund! Så fint skrivet om ett högt älskat husdjur. Han tassar kanske runt dig än från andra sidan?
2013-01-22

  Lars E Jönsson
Sorgen till en hund som man haft länge är likadan som all sorg. Man mår skit. Har en hund i hundhimmlen, om några år flyger nästa dit. Man får tänka på alla roliga stunder man haft. Men sorgen o saknaden är obeskrivlig.
2013-01-22

  Änglaögon
Fin text om kärleken till ett djur...
2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen saknaden i dina ord...
2013-01-22

  Lars Hedlin
Bra att skriva av sig och reflektera alla känslor..kram
2013-01-22

  Harriet Gullin VIP
Ja. Jag kommer bli väldigt ledsen när min hund flyger till himlen.
Fin berörande text <3
2013-01-22

    ej medlem längre
Det är så jobbigt att förlora någon man älskar så mycket. Saknaden är det värsta av allt, att inte få höra hur det lilla livet andas, att inte gå ut på morgon- och kvällspromenader, inte busa... Det är så hemskt...
2013-01-22

  vargtass
Saknaden blir oerhört stor..jag vet!
Det blir ett fruktansvärt tomrum. Jättefin dikt!
2013-01-22

    ej medlem längre
vår bästa vän..fyller man med värme
dess behov, skänker den oss ovillkorlig
och livslång kärlek...
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP