Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ciceron




Och nu

när detta ljus
har kommit till mig
blir jag paranoid
så fort det lämnar mig

det är konstigt
men så lätt att förstå

jag är ingenting utan en ledare




Fri vers av Mamut
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut