Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nitton

Fan vad jävla döende du är nu då
Styr upp ditt
Eller låt det förfalla

Du lyckades i alla fall få se löven ändra färg
Se snön täcka taken
Visst fan missade istappen ditt huvud

Nu väntar solen och något försvinner
Du är inte något
Så du stannar kvar

Näe, lägg ner nu
Själva skadan är inte vad du letar efter
Och det är fan inte vad du hittar

Nej!
Jag ruskar om dig men visst fan fortsätter du
Sluta vara så jävla döende
hela
jävla
tiden




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342