Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vill ha så mycket mer än allt det där ytliga


Inte bara en blick



Jag vill att du ska se mig
Inte med ögonen
utan med själen


Jag vill att du ska känna mig
Inte med händerna
utan med tanken


Jag vill att du ska älska mig
Inte med beröring
utan med hjärtat




Bunden vers av Amanda Lantz
Läst 410 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-22 19:55



Bookmark and Share


  Nina.H
Åh..precis vad äkta kärlek handlar om!
Så vackert diktat och fin sammansätting.
2013-01-29

  ULJO
Et vackert rop på kärlek som blev till stillsam och skön poesi
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin.
2013-01-28

  vargtass
Då blir kärleken som vackrast!
Jättefint skrivet =)
2013-01-25

  Fräkniga svanen
tycker mycket om denna önskande raka text.
2013-01-25

    ej medlem längre
så sant och så vackert, bravo..
2013-01-24

  Svart svan
Aha... dagens lärdom...tackar...:)
2013-01-24

  Marianne Räf
Behjärtansvärda önskemål,
tycker jag.
2013-01-23

  Ole Sunnerfjell
Så sant så, men en dag träffar allt i samma betydelse - stora kärleken
2013-01-22

  prinscess VIP
vackert
2013-01-22

  Peter Kohlm VIP
Kort och gott; mycket bra!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz