Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationers dilemma att plötsligt få alla intryck som sedan släcker allt utan återvändo...


Går med blott en tår

Jag ser din blick

Läser det i ord

Känner det i hjärtat

...men hur kom du dit?

Kan inte se varför?

Alla intryck fryser till is

Förstår att det är för sent

Vänder och går

fäller blott en tår




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemods sköra rader. . .
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell