Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar upp mitt i natten av en stor duns


`Duns´

En duns ifrån vardagsrummet

Går och tittar efter

Märker att en stor tavla har fallit ner till golvet

och att ramen har spruckit

och gått sönder

En stor tavla med ett gäng förtjusande indiskor

som är nere vid floden

och tvättar sina kläder en varm och solig sommar dag

Blir genast förundrad över hur den kan ha fallit till golvet

då den har suttit där på väggen

enda sedan jag hängde upp den där för sex år sedan

Mycket mystiskt

Så spökar det kanske här hemma

Eller finns det några rastlösa själar till andar som springer

häromkring i lägenheten

Börjar ju att undra

Bestämmer mig i alla fall för att ta hand om problemet

imorgon bitti istället

så tavlan får ligga kvar där den är

Går sedan och lägger mig i sängen igen och åter

somnar in i drömmarnas land...

Ken Cassel
23/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger
Publicerad 2013-01-23 03:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oförklarliga saker händer lite nu och då...
2013-01-23

    ej medlem längre
Tecken från ovan...
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel