Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättrar på väggarna


Känner mig så rastlös och uttråkad

Klamrar mig i alla fall fast däruppe i ett utav hörnen

och spanar ut över intigheten

då jag bara låter tankarna mina få fly ut i rymden

där de sedan får sväva fritt långt bort

ifrån planeten

Ja, då de svävar fritt iväg till en annan dimension

med sitt eget unika solsystem

För där kommer jag nu inflygandes i raketen min

långt bort ifrån verkligheten

Och vad märkligt

För helt plötsligt så känner jag mig inte så rastlös

och uttråkad längre...

Klättrar på väggarna!

Ken Cassel
23/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-23 04:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat och delvis
igenkännande
2013-01-24

  SatansSon VIP
Vackert dettta. Finstämt och välskrivet.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel