Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som från ingenstans


kom nu åter den där jobbiga känslan fram

och gjorde sig påmind som ett brev på posten

Ifrågasättandet om sitt eget liv och existens

Och varför det i sin tillvaro många gånger bara känns

som om man står och stampar

på samma fläck då ingenting förändras

Och då man helst av allt bara skulle vilja fly sin väg

för att kunna gömma sig någonstans

Gömma sig någonstans för att kunna komma tillbaka

lite senare och åter ge sig själv

och sitt liv en ny liten chans till en bättre balans

till allt och ingenting

Och då man lyckas slippa gå omkring helt uppgiven

varenda dag, helt osann

och känna att den ena dagen bara är den andra lik..

Ken Cassel
23/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 12:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat Ken
2013-01-24

    ej medlem längre
kanske skulle du ta en resa till Indien...;)))
(tavlan)
ja, den känslan kommer ibland, fint
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel