Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vargen i dig

Jag vill inte jaga längre
bara sitta
vid elden
se den speglas i din hud
höra sprakandet
av kvistar och lusta

Stanna -
min hand på din axel
låt hästarna få dricka
och hundarna vila
under tältduken
kom, jag vill visa
hur man gör natt till dag

och män till vargar




Fri vers av Margaloo
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-23 16:52



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Jag upplever den som väldigt rofylld och stillsam, lite vemodig, fram till sista raden som vänder upp och ner på begreppen, byter lugnet mot det vilda!
Jag upplever också att slutet väver in ett element av mystik, en gåta i dikten. Hursomhelst, toppen! :)
2013-01-23

  Katinka VIP
Mycket bra!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo