Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline - ode till fegheten

"Livet är för kort"
sa hon
och satte en deadline
för min feghet

Så du,
min vilde -
om du läser detta
vill jag säga
att jag brinner
går isär
plockas ihop
börjar om
lirkar mig in
under ditt skinn

och som en refräng
utan logik
är jag jävligt säker på
att vi två hör ihop
ett slags kosmiskt kalas
med bara två gäster

Så du,
min vilde -
jag har något viktigt
att säga
men inte än
först
när det närmar sig

deadline




Fri vers av Margaloo
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 17:42



Bookmark and Share


  Elin Ers
"att vi två hör ihop
ett slags kosmiskt kalas
med bara två gäster"

Galet vackert och äkta, så fint du serverar orden.

2013-03-16

  Tarantaran
Du skriver fint..!

..måste skriva vad D. Adams
( Liftarens guide till galaxen )
sade om deadlines, som han
inte tyckte om:

" I love deadlines. I like the
whooshing sound they make
as they fly by. "
2013-01-23

  SatansSon VIP
Fin den här.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo