Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra ofödda barn


Våra ofödda barn
har lärt sig sjunga i stämmor

för att du ska höra dem




Fri vers av Margaloo
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo