Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan älska en


Du kan älska två

Du kan älska lika många så

Men det finns inga som du älskar så mycket

som din familj ändå

där blodet är tjockare än vattnet

För om du skulle råka ut för några bekymmer på vägen

så vet du precis till vilka du kan gå

Och självklart vise versa likaså

Så att man alltid ställer upp för familjen sin om man kan

kan väl ändå inte vara så svårt att förstå

För gör man inte det så kan det lätt bli till ett jäkla sjå

Miss sämja

Och det ska man väl ändå försöka att undvika, tycker jag

då man annars älskar sin familj lika mycket

som man älskar smaken av vanilj

Ja, den som nu är så söt och god...

Du kan älska en!

Ken Cassel
23/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-23 21:41



Bookmark and Share


  zallander
alltid om kärlekens trassel
det måste ju vara herr Cassel

sorry my friend
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel