Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hinner jag inte ifatt. Då vill jag att allt ska sakta ner


Sakta ner



Ibland låtsas jag att jag inte kan sova,
för att jag inte vill att det ska bli morgon för fort


Tiden rusar iväg
Ta djupa andetag, sakta ner




Bunden vers av Amanda Lantz
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-24 00:22



Bookmark and Share


  aol
bara så bra skriftat fina poetvän
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz