Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i ett piss samhälle


då man numera måste lämna pissprov för det ena

och det andra

På kåken för att få permissioner

För att få vissa jobb

Och många gånger för att få ett körkort

Och numera kan polisen stoppa vem som helst på gatan

för att lämna ett pissprov

Och är det positivt på några droger vadsomhelt

så får den personen böter och ett

indraget körkort

Så vi lever i ett piss samhälle

Och vi är nog det enda landet i hela världen som håller på

med alla dessa pissprov

Och det tack vare Nils Bejerot som är död idag

och en annan gammal gubbe

som bara hatade droger

Men alkoholen sa de inte så mycket om då den

redan var laglig

Men personligen själv så tycker jag att det är en jäkla

dubbelmoral när det kommer till hasch

För en så länge finns det inte ett endaste känt fall

av att någon har dött av att röka hasch

medan folk dör som flugor av alkoholen..

Ken Cassel
24/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 16:21



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Applåder kramar hurra vad du är klok.

2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel