Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vit väntan



Mildheten är frusen

i blått vitt och silver

vi hör inte
förstår inte varandras ord

fönsterkarmarna är isiga
frosten sipprar in
köld river kind och panna

styv är morgonen
stramar gör leendena

med bara ben
står träden stilla

vi är långt från varandra

kanske är det värmen som håller andan

snart ska den droppa där kölden har rivit
från kinder och panna

klumpar av is ska bli vatten som rinner



det är tyst
bara fotsteg som knarrar

tyst i en väntan

på att vi vaknar



till varandra






Fri vers av bittemi VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-25 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ...tyst i en väntan...fint
2013-02-13

    ADI Nehlin
så vackert
2013-01-30

  Bibbi VIP
Hoppfull trota allt.
2013-01-28

  greajt
fin!
2013-01-28

    Fridolina
Oj så vackert
2013-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Hopp om förändring...
2013-01-25

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2013-01-25

  Anya VIP
Vackert, vackert! Tvåsamheten har frusit! Mycket bra!
2013-01-25

    ej medlem längre
en berörande text..
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP