Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi dansade i neonljusen


De blinkande ljusen omger oss och våra kroppar rör sig till musiken

Dina händer kring min midja, rör vid min hud

Förbjudet spännande

Jag tar din hand i mörkret

Du ler och jag ler

Och vi blickar uppåt mot neonljusen

När vi går hemåt i den mörka natten tar du åter min hand

Och vi pratar om allt som är så självklart

Samma stad, jag har sett dig förut

Din tjej hon bor inte långt härifrån heller

Jag vet att du vill känna min hud mot din

Och bara dansa iväg i natten

Pulserande, glittrande, så nära men så långt borta

Men verkligheten hinner ikapp oss och vi kramar varandra farväl

Du viskar något i mitt öra och då vet jag att det var på riktigt




Fri vers av fannypauline
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-01-25 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline