Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den trettioförsta december


Hela himlen var full av stjärnor och raketer och där stod du vackra framför mig

De räknade ner

5, 4, 3, 2, 1

Och du tog mitt huvud i dina händer och kysste mig för första gången

Min hand i din

Vi vandrade genom ett mörkt och regnigt Örebro med en champagne flaska i handen

Och vi ramlade fram i den kyliga och magiska natten

Du tog med mig hem till dig och våra kroppar nuddade varandras i mörkret

Tysta andetag, varma kyssar

Jag såg din ryggtavla i månljuset och la mig intill

Du luktade mig i nacken och kramade lätt min hand

Jag vet ingenting om dig men det känns som om vi känt varandra för alltid

Fingertoppar mot din mjuka hud

Våta kyssar mitt i natten

Solen tittar in och dina ögon öppnas

Vi ser på varandra med hopp och önskan om ett gott nytt år





Fri vers av fannypauline
Läst 174 gånger
Publicerad 2013-01-25 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline