Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cut up / surrealism / nonsenspoesi med dolda budskap


det här är början på allt liv

25 april

två ansikten
som ser på en sten

guden vill det

spektran av betraktelser
av grymma lekar av
cementerat kött i zoo
med en tunnelbana av
sammet av sanna monologer
av troende

26 april

jag skriver det här från fängelset
cellen är faktiskt trivsam
inte tu tal om den saken

jag har t ex en kassetradio
där jag spelar king crimson
två band har jag
islands och earthbound

vid middagstid motionerar
jag - det är ett gymnastikprogram
ur tidningen vi

brevet jag fått
törs jag däremot
ännu inte öppna

28 april

(vad hände den 27 april?)

jag har glömt vad jag kodat
i risporna i tapeten

det här med den smutsfläckiga boken
med den förlegade texten:

\"samhällets fiende nr 1\"

... har en innebörd som borde få mig
att förstå mina teckningar på galleri
\"kontraktsblomman\"

bilden av hitler
bilden av jesus och en engelsk boxare
bilden av sångaren med den
fläckiga huden
och bilden av mig
i mors famn




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-02-20 11:16



Bookmark and Share


  Bo Wagenius
Den här var intressant. Spänner över mycket, från den lilla världen till den stora världen. Sugande rytm.
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh