Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var vaken skulle jag sagt allt du ännu inte vet om mig


I gryningens mjuka ljus ser jag din bröstkorg röra sig upp och ned

Dina breda skuldror nuddar mina

Din hud är varm och len mot min

Jag är trygg här hos dig

Drar min hand genom ditt hår, ner på din rygg och greppar din avslappnade hand

Lägger mig tillrätta, luktar dig i nacken och känner din underbara doft

Just i denna stund njuter jag av detta ögonblick och att du är min

Jag vill inte väcka dig, försöker ligga tyst bredvid

Om du var vaken skulle jag sagt allt du ännu inte vet om mig

Solen är på väg upp nu

Lägger mig ännu närmare dig och blundar

Känner din ömhet och jag ger dig min kärlek

Med min hand i din

Du vackra fina varelse

Min själabild




Fri vers av fannypauline
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så varm och vacker!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline