Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kollar rakt på mig och mitt hjärta skakar

I decembernattens mörka sken

Det var då vi träffades för första gången

Jag minns dig från förr i sömniga skolkorridorer

9:e klass, det var 6 år sen nu

Var tog tiden vägen?

Du lös upp min värld och jag vandrade upp för rosa moln

Mina händer sträcker jag ut i luften

Letar efter dina

Du är solskenet i denna mörka tid

Min ängel

Vi satt i folkmassan men allt jag såg var du

Skimrande smaragder, busiga blickar

Du kollar rakt på mig och mitt hjärta skakar

Jag smeker ditt nyckelben och kysser dig på nacken

Mitt huvud på ditt bröst

Jag hör ditt hjärta slå och hur du andas lugnt och stilla

Du är min och jag är din

Dina stora händer omsluter mina och jag känner mig tryggare än någonsin




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 151 gånger
Publicerad 2013-01-25 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline