Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett bra tag sedan kom "ettan" , här är uppföljaren ( i precis samma hämningslöst vansinniga stil..)


Situationer (2)

En presumtiv dissident
som alltid känt sig potent
penetrerade en kvinna
för att sedan försvinna
i hennes krater
Musik: Stabat Mater !


En desperat biolog
föll ner i ett tråg
djupare än Torne Träsk
ej vatten men mäsk
vi aldrig mera såg
biolog
blev...nekrolog...


En manipulerad polis
satt vid sin spis
av oset han sövdes
fast han behövdes
för larmet hade utlösts
men bylingen var medvetslös


En gratinerad kock
fick syn på en flock
av externa ragator
tror dom var flator
dom morra´ åt kocken:
Matkulturkrocken !


--------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-01-25 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska