Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som senryun


små kortdikter del 16



upp litet åter-




att se annat än fötter





gör världen större


*******************


göra mera än





det kan förväntas av en?






var går nästa gräns...


*******************


överväldigad





blir överhuvudtaget






lätt övervältrad










Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-01-25 16:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
droppskönhet
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran