Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hade jag använt

hade jag använt sepia eller bläck, papper och fjäderpenna, skulle mina ord till dig funnits kvar. de hade kunnat vara nästan eviga.

nu försvann de ut i cyberspacen som skadeskjutna ettorochnollor. ett felaktigt knapptryck bara från odödlighet.

faen anamma!




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-25 17:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
eller du kunde ha vält bläckhornet över texten.... hände sådant aldrig dig, fick du aldrig någonsin jätteplumpar av bläckstritt från pennan? Dock - idag har du mina fulla sympatier, visst är det förargligt hur datorerna beter sig ;)
2013-01-26

    Melona
Du är en tuss! Jag fick dem!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP