Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla bara pratar men säger ingenting


Ingenting av betydelse i alla fall

Bara en massa rund snack hela tiden

Börjar att bli riktigt tråkigt att höra på

Lyssna på

Så kanske det är dags för en annan att börja gå

Gå ut och ta sig en liten promenad i kylan för att bara

få känna av den så lugna friden

Tystnaden

Bara finnas till för sig själv en liten stund

Ja, jag tror att jag gör så...

Alla bara pratar men säger ingenting!

Ken Cassel
25/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-25 20:03



Bookmark and Share


  Gothian X
Jag föreslår att du ringer upp "Ring P1" och tycker att alla ska hålla käften...
2013-01-25

  Lynx63 VIP
Pip mjau vov & kvitter är bra ljud, djur säger inget i onödan.
Men det är klart att även dom kan föra ett fasligt liv om dom vill.
Tystnaden kan vara ljuvlig & alldeles underbar.
Så njut på du vännen.
:)
2013-01-25

    ej medlem längre
Så sant, Ken. Ibland blir man riktigt less på det innehållslösa och meningslösa pladdret. Men frågan är om det inte är värre med folk i ens omgivning som inte säger saker som måste sägas, utan går runt tysta.
2013-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt med lite egen tid också...
2013-01-25

  Monika A Mirsch VIP
att fastna är mindre roligt, ss: "alla bara känner men skriver inget...."
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel