Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet efter sann kärlek fortsätter


Där två smälter ihop till en

Där de för alltid kommer att vara varandras bästa vän

Och då man ibland helt spontant bara får en riktigt god

och leendes varm kram och en

puss på munnen

Ja, då man helt enkelt bara blir tagen på sängen

Så sökandet efter sann kärlek fortsätter...

Ken Cassel
26/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 05:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas snart ditt sökande ger utdelning...
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel