Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn en annan väg


om du inte kommer fram här

Finn en annan väg till hennes hjärta om du nu är

så himla otroligt kär

För låt ingenting få stå i din väg och bli till besvär

om du vill ha denna där

så förtjusande kvinnan

Ja, i alla fall inte förens du har lyckats att ta dig ända

fram till henne och sagt till henne

hur du känner

Och då hon tråkigt nog kanske bara säger

Tyvärr

För gör hon det så är det ju kört

Och då får du det ta som en man..

Finn en annan väg!

Ken Cassel
26/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-26 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel