Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Kunskap är lätt att bära,
absolut ingen börda.
Det du en gång fått lära
kan du sen hela livet skörda.

Om du är gammal eller ung,
bara lär och studera.
Ty kunskapen blir aldrig tung,
det är roligt att veta mera.




Bunden vers av Berth
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 11:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken finurlig påminnelse
2013-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant fyll
hjärnans skåp
med nytt!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth