Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till..


till Nik: och jag har sparat all koppar


och jag har sparat



vatten från bäcken i sået
minns du att fiskarna såg på


järn till ett ämbar med ringen lagd
strax under nästa invid
och rået

 

hon läste i barken på stammen


henne har jag frågat om kärlek
om timglas och myror och stjärnor


om stenar och stål och koppar

 


"Fyll mig till brädden
kryp sen längst in

finner du bädden
är kärleken din"

 

från oket av motvikt i skogsmarksmörker
till nocken av högsta tinn


en dikt till dig från

 

längst in

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri