Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tänder en ny cigg


fast att han vet att han redan har rökt för mycket

Men vad som helst för att bara kunna lugna ner sig lite

och slappna av

För efter att ha bomberna bara har slagit ner precis alldeles

bredvid honom i ett endaste kör

då han konstigt nog bara har lyckats att lura döden

så känner han sig just numera bara

som ett litet nerv vrak..

Ligger vid fronten!

Ken Cassel
26/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 23:32



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Aj då, ta skydd.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel