Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar om för alla mina vänner


hur jag känner för dig

Säger att du är en helt underbar tjej

Att du är en förtjusande kvinna som jag hoppas ska

bli min

en vacker eller regnig dag

För kommer du att bli det så kommer ingen att bli

lyckligare än jag

Men så har du ju också ett hjärta av guld då du alltid

bryr dig om andra

En egenskap som jag tycker är riktigt bra

Så kanske inte så konstigt då, att det är dig

som jag vill ha

Men varje gång som jag säger det till mina vänner

så tycks de inte bry sig

då de bara rycker på axlarna lite lätt med ett

litet uppgivet, Aha

Typiskt!

Helt ointresserade som vanligt...

Ken Cassel
27/1-2013





Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-27 00:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dom är nog avundsjuka...
2013-01-27

  Rise Little One
Det ligger risigt till om alla dina vänner är intresserade av din tjej ;)
2013-01-27

  Lynx63 VIP
Precis Ken, varför uppmuntra något som alla vill ha?
Fy på dom :) Kram
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel