Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relation


Älskare och älskarinna på låtsas

Vi låtsas
Att vara
Älskare
och älskarinna
På riktigt (!!!)

Äktenskapet
Måste förnyas
En gång om året ;-)
På olika sätt

Vi ska boka
En lång resa
Till någonstans
Vi två bara

Vi låtsas
Att vi är
Nygift par
På en bröllopsresa
Till Maldiverna

Vi låtsas
Att vi träffas
På en konferens
I ett hotell
Mellan Sverige....

I första
presentation
Våra ögon möts
På ett annorlunda sätt
Något händer
Mellan oss

Allt hemma
Förbleknas
Bort suddas


Vi låtsas
Att vi träffas
På en dans
Bara vi
Utan respektive

Litet oroligt
Litet tveksamt
Litet spännande
Litet rädd
Om någon
Känner igen oss

Sensuell musik
Mysigt ljus
Stämning
Dans rörelser
Känns något..
En kemi relation
Mellan oss

Varje andetag
Varje ögonblick
Varje steg
Varje ömt ord
I din varma röst
Viskar...
I mina öron
Varje ömt tryck
Passar perfekt

Så nära en kyss
När ditt ansikte
Lutar mot mitt
När dina ögon
Letar efter mina
Eden brinner
I blicken
Vi springer
I från
Dansgolvet...


Kan vi spela rollen
Som älskare
och älskarinna ?
Bara kärleks eld
i din och min blick
Kvar
Kan vi tillsammans
Tända på nytt .




Fri vers av Haiau
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-27 10:46



Bookmark and Share


    lenakarin
Så vackert formulerat och vilken bra tanke, vilken bra ide!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau