Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snider planer

Snider mina planer

inför framtiden

med dig i mina tankar

du med ögon man drunknar i

du med så mycket värme och kärlek

du som får mig att skratta

du som tröstar mig när jag är ledsen

du som tillrätt visar mig när jag gör fel

men du gör allt detta av kärlek

 

Mina planer är att hitta dig

eller du hittar mig....

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-27 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvlig text.. *
2013-01-29

  ULJO
Underbar text
2013-01-29

  Maiah VIP
lekfullt, spännande och härligt...
2013-01-28

    Upplandspoeten
Härliga planer, bara att ge dig ut på jakt efter honom ;)
2013-01-27

  Angel of love
Låter underbart <3
2013-01-27

  Lars Hedlin
Vackra planer att finna Kärleken
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A