Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta livet

Att möta livet med öppet sinne och öppet hjärta

Kan vara smärtsamt många gånger,att inte följa sitt hjärta kan många gånger bli så fel

Att vara andra till lags bara för att....

är fel så fel!

Att inte göra avslut i livet i olika perioder

Kan förfölja dig i livet ligga som en mörk skugga.

Att då blicka tillbaka i livet och ta tag i det som varit

kan vara smärtsamt, men för att få ro i själen så är det ett ont måste.....

 

" Glömma Älska och Förlåta"




Fri vers av Anki.A
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-27 21:36



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint
2015-10-03

  ULJO
Väl tänkt och framfört
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A