Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur och retur

Min resa tur och retur

allt blir inte som man tänkt sig alla gånger 

jag har mött ljuset och var så nära att gå in

men min tid var inte inne än....

ser livet med helt andra ögon nu

klart och tydligt och vet vad jag vill med mitt liv

sen om det blir så får tiden utvisa

tacksam över min andra chans jag fått till livet

ligger forfarande på sjukhuset.....

hoppet och tron på livet svek mig aldrig inte heller kärleken till livet

 

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-29 16:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hoppas du blir bättre snart och kan njuta av det liv du vill leva, kram från maiah
2014-12-13

  vargtass
Kram till dig!
2014-12-11

  ULJO
Kram till dig
2014-12-01

  Bibbi VIP
Allt gott önskar jag Dig!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A