Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets alla val...

Vad är viktigaste i livets alla val?
Tankens vilja,känslan i hjärtat
eller andras val?
Var dig själv och gör dina egna val. Utifrån din vilja och ditt hjärta.
Och låt även mag känslan vara med.
Livet består av så många skeden och att ta dom en och en är klokast.
Skynda inte....njut av din tid i livet??




Fri vers av Anki.A
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-11 13:32



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar tonen i denna text.
2016-06-11

  M M Mannheim VIP
En livsfilosofi som det är härligt att du delar med dig av!
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A