Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte orolig inte rädd


Fast jag inte vet vart jag är på väg eller vad som kommer att hända är jag inte rädd/orolig.
Fast jag inte vet vad som väntar bakom hörnet så skulle jag aldrig vända tillbaka.
För inget är så fördärvande som ett liv man inte vågar möta....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-11 18:46



Bookmark and Share


  ULJO
Trygghet kallas det. Att inte rädas det man står inför
2016-06-11

  M M Mannheim VIP
En text som inger hopp om att möta livet och det som kommer.
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A